Home | Programma | Artiesten | Sponsoren | Nieuws

Deze moorddadige dag begint met een ontbijt in Filmhuis de Keizer en de thriller Der Amerikanische Freund van Wim Wenders, ingeleid door Deventer thrillerschrijver Almar Otten. Een crimineel lekkere lunch kun je nuttigen bij Dikke van Dale om vervolgens vanaf het Burgerweeshuis aan te sluiten bij de stadswandeling langs de meest gewelddadige plekken van Deventer uit het verleden en uit Almar’s boeken. Gelijktijdig start bij Het Burgerweeshuis het speuren naar de oplossing in het crimispel.

Als alle lijken uit de kast zijn zingt cabaretier Marcel Verreck het lied de Klusjesman en ondervraagt hij strafpleiter Jan Vlug ( bekend van de Deventer moordzaak), Thomas Ross houdt een pleidooi over het grensvlak tussen verbeelding en werkelijkheid en Jac Toes en Lineke Dijkzeul bezorgen u koude rillingen op het grensvlak tussen werkelijkheid en fictie.

Aan het eind van de middag presenteert Almar Otten zijn nieuwste thriller Lied van Angst en bezingt Het Rigor Mortis Ensemble speciaal twee nummers geschreven over de gebeurtenissen in dit nieuwe boek. De cd met drie liedjes maakt onderdeel uit van de speciale uitgave van het boek "lied van angst" en is achterin te vinden. Alle boeken van bovenstaande auteurs en het nieuwste boek van Almar Otten zijn te koop in de boekenshop in het Het Burgerweeshuis.

Een moordachtige dag waar de honden geen brood van lusten.

Plaats delict: poppodium Het Burgerweeshuis, Filmhuis de Keizer & Dikke van Dale.

Tijd: Filmhuis 09.00 – 12.00

Het Burgerweeshuis 13.00 – 18.30.

Prijs: Filmhuis € 7,- / pashouders: € 4,50

Prijs ontbijt: € 7,50

Het Burgerweeshuis € 12,50

Dikke van Dale lunch € 12,50

De organisatie is in handen van ArtNik Uitgeverij en het Productiehuis ON

Vrij Nederland Vrij Nederland

Vrij Nederland Vrij Nederland

Vrij Nederland Vrij Nederland

Vrij Nederland Vrij Nederland

Vrij Nederland Vrij Nederland